top of page
Kaylee van Dam-60_edited.jpg
Een positieve kijk op autisme mét erkenning van de uitdagingen
Hi, ik ben Kaylee
Autismecoach voor (jong)volwassenen
Vanuit mijn ervaringsdeskundigheid en kennis van autisme (ASS) en hoogbegaafdheid (HB) begeleid ik mensen op het autismespectrum. Er zijn veel stigma's waar mensen met autisme dagelijks mee te maken krijgen. Mijn wens is om dat perspectief te veranderen, in eerste instantie in de belevingswereld van de persoon zelf. Door een positievere kijken op het leven met autisme te ontwikkelen ontstaat er meer zelfverzekerdheid en veerkracht om de uitdagingen van het autisme aan te gaan.
Kaylee van Dam-73_edited.jpg
Autismecoaching
Autisme heeft invloed op je hele leven. Het is verweven met wie je bent. Jouw autisme is een kracht, maar zeker ook een uitdaging. Ik begeleid je graag in het omgaan met de uitdagingen en het vinden van jouw unieke krachten. Je kan bij mij terecht voor bijvoorbeeld:
 • Ontdekken wat autisme voor jou betekent
 
 • Onderzoeken waar jij maskeert en hoe je meer jezelf kan zijn
 
 • Het inbouwen van meer rust en ontspanning in je dagelijkse leven
   
 
 • Vriendschaps- en liefdes relaties opbouwen, verdiepen en behouden
 
 • Je bijstaan in grote veranderingen in je leven zoals een verhuizing of een nieuwe baan
   
 
 • Symptomen van overprikkeling leren herkennen om meltdown, shutdown & burn-out te voorkomen
 
 • Spreken over je vermoeden van autisme en hoe met meer zekerheid een diagnosetraject aan te gaan
€65 per sessie van 50 minuten
Alle afspraken zijn online
Business Coaching voor mensen met Autisme
Een eigen bedrijf runnen met autisme kent unieke uitdagingen. Je krijgt te maken met planning, je moet overzicht kunnen bewaren, communiceren met (potentiële) klanten en jezelf kunnen 'verkopen'. Wanneer je autisme hebt werkt dit mogelijk anders dan wanneer je neurotypisch bent.

Als je neurodivers bent, mag jouw business dat ook zijn. Werk op jouw manier naar je grootste dromen toe. Een Business Coach die autisme begrijpt kan je helpen om de juiste stappen te zetten, zonder overweldigd te raken.


Na meer dan 7 jaar ervaring als ondernemer en met een Bachelor in Business op zak heb ik de kennis en ervaring in huis om jou op dit specifieke vlak te begeleiden.
Intimiteit & Seksualiteit bij Autisme
Veel mensen met autisme vinden seks en intimiteit lastig. De sensaties in je lichaam en aanraking kunnen overweldigend zijn. 

Als je neurodivers bent, mag jouw business dat ook zijn. Werk op jouw eigen manier naar je grootste dromen toe. Een Business Coach die autisme begrijpt je kan helpen om de juiste stappen te zetten, zonder overweldigd te raken.


Na meer dan 7 jaar ervaring als ondernemer en met een Bachelor in Business op zak heb ik de kennis en ervaring in huis om jou op dit specifieke vlak te begeleiden.
Kaylee van Dam-59_edited.jpg
Kaylee van Dam-24_edited.jpg
Mijn verhaal
Toen ik op mijn 24e de diagnoses autisme en hoogbegaafdheid kreeg had ik nog geen idee van wat dat betekende. Het ging niet goed met mij. Ik stond ver van mezelf af. Alle keuzes die ik maakte waren gebaseerd op wat ik geleerd had dat hoorde of wat ik zou moeten willen. Ik maskeerde heel veel en ging constant over mijn grenzen heen, wat zorgde voor burn-outs en depressies.

Met behulp van therapie leerde ik mezelf eindelijk kennen. Ik leerde over wat ik nodig heb, wat ik belangrijk vind en wat ik leuk vind. Na 3 jaar rust en liefde voor mezelf heb ik mijn levensstijl veranderd naar hoe het bij mij past en ben ik gelukkig.

Naast dat ik vooral veel over mezelf heb geleerd, leerde ik veel over autisme. Ik kreeg te maken met stigmatisering, validisme en een hoop beperkende overtuigingen. Het viel me op dat ik niet de enige ben en dat goede zorg door ervaringsdeskundigen weinig te vinden is. Zo is mijn coachpraktijk ontstaan.
Screenshot 2023-06-01 at 16.33.10.png

Contact

hello@kayleevandam.com
+31 6 83 20 60 88

Thanks for submitting!

I do my best to reply Monday to Friday. I will not be in the office on weekends or holidays. If you haven't seen a response back after 5 to 7 business days, feel free to reach out in case there was any mix up!

bottom of page